Materiellportalen

 

Du er her:

Velkommen til nye Materiellportalen!

Nye Materiellportalen er endelig lansert. Dette er en viktig milepel for NOORSI og for bransjen. Her blir nå samlet det aller meste av det materiellet som finnes innenfor bransjens fagområder. Fra samme dag overtar NOORSI også Lifting Safety International (LSI) lager og distribusjon. Har du problem av noe slag, ikke nøl med å ringe oss på 33309940. Vi vil øyeblikkelig hjelpe deg med bestilling!

Den flunkende nye portalen er svært lett å bestille fra ved at alle dine bestillingsdata er lagret, så det eneste du trenger er brukernavn og passord. Dette er for øvrig det samme Brukernavn og Passord som på noorsi.no/noorservice.no. Nye brukere kan raskt og enkelt registrere seg slik at data ligger inne.

Den nye portalen er også tilrettelagt for mange ulike søkemuligheter, på enkeltprodukt, kategorier eller forlag.

Forlagene har dessuten fått sine egne "forlagsportaler" inne i Materiellportalen, og portalene vil de neste dagene fylles opp med produkter, nyheter og kampanjer.

Dessuten får alle brukere mulighet til å krysse av produkt som "mine favoritter", slik at det skal være lynraskt å legge inn ordre/bestille for faste kunder.Du kan legge til bøker eller materiell til "Mine favoritter" ved å trykke på stjernen når du er inne på et produkt. Du kan da senere bare trykke på "mine favoritter" for å raskt kune bestille typiske bøker som du pleier å bestille.

Vi er også veldig fornøyd med å innfase Lifting Safety International (LSI) i Materiellportalen og NOORSI overtar lager, salg og distribusjon av LSI sitt læremateriell.

I løpet av kort tid lanseres også E-Materiellportalen som et spennende tilbud om E-læring innen en rekke fagområder. E-Materiellportalen vil også gi instruktørene en ny mulighet til nytenkende og inspirerende kurs gjennom spesielt tilrettelagte instruktørversjoner av E-Læring/ eller såkalt "Blended Learning".
 

 

Bunntekst

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
E-post: info@noorservice.no

 

Nyhetsbrev