Materiellportalen

 

Du er her:

Introduksjon til E-materiellportalen

E-Materiellportalen er nå lansert som et tillegg til Materiellportalen. Her skal du finne interessant og spennende E-læremateriell på lik linje med trykte bøker.

E-Materiellportalen er et tillegg til Materiellportalen hvor du finner relevante E-læringskurs innenfor Sikkerhetsopplæring på lik linje med trykte lærebøker.

Alt ligger inne til gunstige NOORSI priser, som på E-Materiellportalen er 15% lavere enn veiledende priser på E-læringskursene. NOORSI har her også fremforhandlet medlemsrabatt som vanlig!

Gå til E-Materiellportalen HER

Hovedhensikten med E-Materiellportalen er at medlemmene i NOORSI skal kunne bli agenter for E-læring og selge dette til sine bedriftskunder (bli agent). Agenter oppnår gode avtaler og kan få en betydelig provisjon som agent. Ta kontakt med info@noorsi.no for å bli agent.

NOORSI-medlemmene kan også bruke E-Materiellet eksempelvis til "blended learning", altså som støtte i  sin kursvirksomhet for å heve kvaliteten og gjøre undervisningen mer aktuell og levende. Derfor har vi utviklet egne instruktørversjoner.

 

Bunntekst

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
E-post: info@noorservice.no

 

Nyhetsbrev